Kim Poels Frederiks

Mijn naam is Kim Poels-Frederiks, trendsetter in de nail-art.

Wel een beetje jammer dat ik als kind verschrikkelijk nagels beet, maar gelukkig waren er genoeg andere kinderen in de straat die ik dan, op mooie zomerdagen, de nagels lakte. Zelfs de jongens ontkwamen niet aan mijn enthousiaste gekwast. Ik denk dat we alle kleuren van de regenboog hadden thuis; de rits van de toilettas van mijn moeder had het zwaar. Heel zwaar.

Ik ben begonnen met zelf nagels te zetten in 2008, eigenlijk met de bedoeling dat het me wel leuk en handig leek als ik dat in ieder geval bij mezelf zou kunnen doen. Nooit gedacht dat ik er zo verslingerd aan zou raken! In de avonduren begon ik, naast mijn vaste baan toen, nagels te zetten. Ik kwam er  achter dat het er op internet wel heel makkelijk uitzag. De realiteit bleek anders. Dit is maatwerk, bij iedereen anders! Maar ik gaf niet op, ik moest en zou dit kunnen. En zoals bij zoveel dingen, na veel gezucht en hier en daar een frustratie-traan; oefening baart kunst. Toen heb ik de stap gezet om fulltime met nagels aan de slag te gaan, gesteund door mijn familie, vrienden en een superhandige echtgenoot. Nog nooit eerder heb ik met zoveel plezier en enthousiasme “mijn werk” gedaan.
En ik ben nog niet klaar met leren. Iedere week is er wel iets nieuws om onder de knie te krijgen. Van dingen die een groot verschil maken, zoals bijvoorbeeld een nieuwe vijltechniek, tot iets kleins. Samen maken al die dingen het verschil voor mij, en hopelijk geef ik dat aan jou door, als klant.

 

Je bent van harte welkom in mijn salon,

Kim Poels-Frederiks.